Visa AS saka Hongaria

Visa AS kanggo Warga Hungaria

Njaluk Visa AS saka Hongaria
Dianyari ing Jan 14, 2024 | ESTA AS

US Visa Online kanggo warga Hungaria

Kelayakan kanggo Warga lan Warga Negara Hongaria

  • Warga Hungaria saiki layak nglamar sing gampang Aplikasi Visa AS Online
  • Warga Hongaria pancen duwe hak istimewa dadi anggota peluncuran rencana USA Visa Free
  • Warga Hongaria mbutuhake email lan kertu Debit utawa Kredit sing bener kanggo mbayar

Persyaratan Visa ESTA Online Elektronik AS kanggo warga Hungaria

  • Warga Hongaria saiki layak utawa aplikasi kanggo Visa ESTA USA elektronik
  • Visa AS Online bisa digunakake kanggo mlebu menyang Amerika Serikat kanthi pelabuhan laut, utawa bandara lan wates darat.
  • Visa Elektronik utawa ESTA alias Visa AS Online iki digunakake kanggo kunjungan sing sifate jangka pendek, kanggo pariwisata, bisnis, utawa transit.

Apa Program Waiver Visa AS kanggo Warga Hungaria?

The Departemen Tanah kelairan Keamanan ngawasi inisiatif VWP, sing ngidini warga Hongaria ngunjungi AS tanpa visa. Pengunjung sing dilindhungi VWP bisa mlebu negara nganti 90 dina kanthi agenda wisata, bisnis, utawa agenda liyane sing ora ana gandhengane..

Apa negara sing layak kanggo Program Waiver Visa?

Program Waiver Visa mung ngidini warga saka 40 negara peserta kanggo nglamar ESTA. Dhaptar negara ing ngisor iki kalebu ing antarane sing melu:

Andorra, Australia, Austria, Belgia, Brunei, Chili, Kroasia, Republik Ceko, Denmark, Estonia, Finlandia, Prancis, Jerman, Yunani, Hongaria, Islandia, Irlandia, Israel, Italia, Jepang, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luksemburg, Monako, Walanda, Selandia Baru, Norwegia, Polandia, Portugal, Republik Malta, San Marino, Singapura, Slovakia, Slovenia, Korea Kidul, Spanyol, Swedia, Swiss, Taiwan, Inggris.

Aku arep menyang AS ing Program Waiver Visa saka Hongaria. Apa aku kudu njaluk ESTA yen aku warga Hongaria?

Warga Hongaria pancen beruntung amarga layak kanggo Visa Waiver utawa layak kanggo USA Online ESTA Visa. Departemen Keamanan Dalam Negeri (DHS) diwajibake ngetrapake ESTA kanggo nambah keamanan ing Program Pengecualian Visa. Iki kedadeyan sawise Rekomendasi Implementasi Undhang-undhang 9/11 taun 2007 ngowahi Bagean 217 Imigrasi lan Kewarganegaraan. Act (INA).

Intine, ESTA minangka alat keamanan canggih sing ngidini DHS ngonfirmasi kelayakan pengunjung kanggo VWP sadurunge mlebu AS. Kanthi ESTA, DHS bisa ngilangi bebaya apa wae sing bisa ditimbulake dening program kasebut marang penegak hukum utawa lelungan keamanan.

Apa ESTA padha karo Visa AS kanggo Warga Hongaria?

Visa dudu ESTA, ora. Ing pirang-pirang cara, ESTA beda karo visa. Contone, ing Electronic System for Travel Authorization (ESTA) mbisakake pengunjung menyang Amerika Serikat tanpa perlu kanggo aplikasi kanggo a visa pengunjung non-imigran konvensional.

Nanging, wong-wong sing arep nganggo visa legal ora perlu ngajukake ESTA amarga visa bakal cukup kanggo tujuan sing dituju. Iki tegese ESTA ora bisa digunakake kanthi sah minangka visa kanggo mlebu menyang Amerika Serikat. Where hukum AS mbutuhake siji, lelungan bakal mbutuhake visa.

READ MORE:
Rampungake aplikasi sampeyan kanthi percaya diri kanthi ngetutake Proses Aplikasi Online Visa AS Pandhuan.

Nalika aku kudu njaluk visa AS kanggo lelungan menyang Amerika Serikat dadi warga Hongaria?

Kanggo lelungan menyang Amerika Serikat, sampeyan butuh visa.

  • Lelungan kanggo tujuan liyane saka lelungan bisnis lan jangka pendek.
  • Yen kunjungan lelungan bakal luwih saka 90 dina.
  • Yen sampeyan arep lelungan menyang Amerika Serikat ing operator non-signatory. Operator udara sing nggunakake bandara sing iku ora penandatangan dianggep non-signatory.
  • Yen sampeyan ngerti manawa alasan ora bisa ditampa sing ditemtokake ing Undhang-undhang Imigrasi lan Kewarganegaraan Bagian 212 (a) ditrapake kanggo kahananmu. Ing kahanan iki, sampeyan kudu nglamar visa non-imigran.

Apa kabeh warga Hongaria kudu nglamar ESTA?

Pelancong menyang Amerika Serikat saka Hongaria kudu duwe ESTA supaya layak kanggo Program Waiver Visa (VWP). Iki tegese wong-wong sing lelungan menyang AS liwat darat utawa udhara tanpa visa kudu nglamar ESTA supaya bisa diakoni. Bayi lan bocah-bocah tanpa tiket kalebu ing kene.

Cathetan: Aplikasi lan biaya ESTA kudu diajukake kanthi kapisah dening saben wisatawan. Kajaba iku, lelungan VWP bisa uga duwe a pihak katelu ngirim aplikasi ESTA atas jenenge.

Apa aku kudu nglamar ESTA yen aku warga Hongaria?

Wiwit Januari 2009, pengunjung sing mlebu ing Amerika Serikat kanggo bisnis, transit, utawa liburan kudu entuk US ESTA. (Sistem Elektronik kanggo Izin Perjalanan). Ana watara 40 negara sing bisa mlebu ing AS tanpa visa kertas; iki dikenal minangka negara visa-free utawa visa-exempt. Kanthi ESTA, warga negara kasebut bisa lelungan utawa ngunjungi Amerika Serikat nganti 90 dina. Warga Hongaria kudu aplikasi kanggo US ESTA.

Inggris, kabeh negara anggota Uni Eropa, Australia, Selandia Baru, Jepang, lan Taiwan minangka sawetara bangsa-bangsa iki .

Kabeh warga negara 40 iki saiki kudu duwe Izin Perjalanan Elektronik AS. Ing tembung liyane, entuk US ESTA online sadurunge menyang AS dibutuhake kanggo warga negara saka 40 negara sing ora mbutuhake visa.

Warga Kanada lan Amerika Serikat dibebasake saka syarat ESTA. Yen Penduduk Permanen Kanada duwe paspor saka salah sawijining negara liyane sing ora mbutuhake visa, dheweke layak kanggo Visa US ESTA.

Apa validitas ESTA kanggo warga negara Hongaria?

ESTA mung sah kanggo rong taun wiwit tanggal ijin utawa nganti dina paspor sampeyan kadaluwarsa, endi sing luwih dhisik. Minangka warga Hongaria, sampeyan bisa nggunakake Visa ESTA iki sajrone rong taun . Tanggal ijin ESTA sampeyan ditampilake ing layar Wewenang sing Disetujui yen sampeyan wis ngirim aplikasi ESTA. Nanging, validitas ESTA sampeyan bakal kadaluwarsa yen dicabut.

Yen sampeyan kasil entuk persetujuan, penting kanggo nyetak ESTA sampeyan. Senajan iku ora perlu marang rawuh ing Amerika Serikat, iku penting kanggo nyimpen cathetan. Panguwasa imigrasi AS bakal duwe salinan salinan elektronik dhewe kanggo konfirmasi ijin mlebu.

Sajrone periode validitas rong taun, ESTA sampeyan sah kanggo digunakake ing pirang-pirang perjalanan. Iki nuduhake yen ora penting ngirim aplikasi ESTA anyar sajrone wektu kasebut. Yen ESTA sampeyan kadaluwarsa nalika sampeyan ana ing AS, iki ora bakal ngalangi sampeyan ninggalake negara kasebut, dadi sampeyan isih duwe kesempatan kanggo mulih. Senajan ESTA sampeyan isih bener kanggo 2 taun, iku penting kanggo ngerti sing iki ora menehi pengunjung ijin kanggo tetep ing AS kanggo sing dawa. Wektu sampeyan ing AS ora kudu ngluwihi 90 dina supaya bisa nyukupi standar VWP.

Yen sampeyan arep nginep luwih saka 90 dina, sampeyan bisa uga pengin mikir babagan aplikasi visa ing Konsulat utawa Kedutaan Besar AS.

Uga, elinga yen ngganti informasi apa wae ing paspor sampeyan - kalebu jeneng, jender, utawa negara kewarganegaraan sampeyan - bakal nggawe ESTA sampeyan ora sah. Akibaté, sampeyan kudu mbayar biaya kanggo njaluk ESTA anyar.

DHS ora mbutuhake salinan ESTA sampeyan, nanging sampeyan kudu nyimpen salinan aplikasi kanggo tujuan nyimpen rekaman.

Apa ESTA njamin entri menyang Amerika Serikat kanggo kula minangka warga Hungaria?

Mlebet ing Amerika Serikat ora dijamin yen aplikasi ESTA sampeyan disetujoni. Kelayakan sampeyan menyang AS miturut program VWP minangka siji-sijine perkara sing dikonfirmasi aplikasi kasebut. Pelindhungan Bea Cukai lan Border Petugas mriksa lelungan sing dilindhungi VWP nalika mlebu ing negara kasebut. Pemriksaan kasebut minangka pemeriksaan dokumen sampeyan kanggo nemtokake manawa sampeyan layak kanggo VWP adhedhasar hukum perjalanan internasional tartamtu. Penumpang pesawat internasional uga tundhuk karo prosedur pemeriksaan imigrasi lan pabean standar.

Aku saka Hongaria, Apa aku kudu ngirim aplikasi ESTA yen aku lelungan liwat AS ing dalan menyang negara liya?

Minangka warga Hongaria, sampeyan dianggep minangka lelungan ing transit yen sampeyan mangkat menyang negara katelu sing ora Amerika Serikat. Yen negara asal sampeyan ana ing dhaptar negara sing wis ndhaptar Program Waiver Visa, banjur sampeyan kudu ngirim aplikasi ESTA ing kahanan iki.

Wong sing mlebu negara liya liwat AS kudu nuduhake yen dheweke lagi transit nalika ngrampungake aplikasi ESTA. Indikasi negara tujuan sampeyan uga kudu kalebu ing deklarasi iki.

Apa paspor perlu kanggo lelungan karo ESTA yen aku lelungan saka Hongaria?

Ya, nalika lelungan ing Program Waiver Visa, a passport dibutuhake. Antarane syarat kasebut yaiku kabutuhan zona sing bisa diwaca mesin ing kaca biografi kanggo paspor VWP sing diterbitake sadurunge 26 Oktober 2005.

Kanggo paspor VWP sing diterbitake ing utawa sawise 26 Oktober 2005, foto digital dibutuhake.

E-paspor dibutuhake kanggo paspor VWP sing ditanggepi ing utawa sawise 26. Oktober 2006. Iki tegese saben paspor kudu nggawa chip digital kanthi data biometrik babagan pangguna.

Wiwit tanggal 1 Juli 2009, paspor sementara lan darurat saka negara VWP uga kudu elektronik.

Waca babagan Persyaratan Online Visa AS lengkap

Apa wektu paling apik kanggo ngirim panjalukan ESTA minangka warga negara Hongaria?

Perlindhungan Bea Cukai lan Perbatasan menehi saran marang para penumpang supaya ngirim aplikasi ESTA sanalika dheweke ngatur perjalanan, sanajan sapa wae bisa ditindakake kapan wae sadurunge lelungan menyang AS. Utamane, iki kudu rampung 72 jam sadurunge budhal.

Pira wektu prosedur aplikasi ESTA kanggo kula minangka warga Hongaria?

Sampeyan mbutuhake rata-rata 5 menit kanggo ngrampungake proses aplikasi ESTA. Sampeyan bisa ngrampungake proses kasebut sajrone 10 menit, yen sampeyan duwe kabeh dokumen sing dibutuhake, kalebu a kertu kredit lan paspor.

cathetan: Sampeyan uga penting kanggo ngerti manawa sawetara variabel, kalebu masalah teknologi karo sistem CBP, bisa uga duwe pengaruh babagan sepira cepet ESTA sampeyan diproses. Masalah liyane, kayata pangolahan pembayaran lan kesalahan situs web, bisa uga mengaruhi wektu pangolahan kanggo ESTA.

Suwene aplikasi individu sing ora lengkap bakal disimpen ing file?

Yen aplikasi sampeyan ora rampung lan dikirim ing 7 dina, aplikasi bakal dibusak.

Kepiye carane bisa ngrampungake pembayaran aplikasi ESTA minangka warga Hongaria?

Kanthi kertu kredit utawa debit, sampeyan bisa mbayar aplikasi ESTA lan biaya wewenang. Saiki, American Express, MasterCard, Visa, Diners Club International, lan JCB ditampa dening ESTA. Aplikasi sampeyan mung bisa ditangani yen ngemot kabeh kolom sing dibutuhake lan pembayaran sampeyan wis diwenehi wewenang kanthi bener. Karakter alpha-numerik kudu digunakake kanggo ngetik informasi ing lapangan sing ditunjuk kanggo mbayar nganggo kertu. Spesifik kasebut yaiku:

  • Nomer kertu debit utawa kredit
  • Tanggal kadaluwarsa kertu
  • Kode Keamanan Kartu (CSC)

Apa Anak mbutuhake ESTA yen warga Hongaria?

Anak kudu duwe ESTA saiki kanggo mlebu ing Amerika Serikat yen warga negara sing melu ing Program Pengecualian Visa . Ing cara sing padha wong diwasa mbutuhake ESTA kanggo mlebu ing AS, aturan iki ditrapake kanggo bocah-bocah kabeh umur, malah bayi.

Anak-anak ora bisa lelungan nganggo paspor wong tuwane kaya sing bisa ditindakake ing sawetara negara liya amarga butuh paspor dhewe .

Paspor biometrik utawa elektronik bocah kasebut ora kudu kadaluwarsa (sing kudu bisa diwaca mesin lan duwe paspor digital. foto pembawa sing digabungake menyang kaca data biografi).

Paling ora siji kaca kosong kudu ana ing paspor kanggo prangko. Wewenang sing diwenehake liwat ESTA, biasane rong taun, mung sah nganti dina paspor kadaluwarsa yen tanggal kadaluwarsa ing enem sasi.

Wong tuwa utawa wong diwasa liyane sing tanggung jawab kudu ngrampungake ESTA kanggo jenenge wong sing umure kurang saka 18 taun. Sembarang aplikasi sing diajukake dening bocah enom tanpa dhukungan diwasa bakal langsung ditolak. Yen sampeyan nglamar sawetara ESTA bebarengan, kayata kanggo liburan kulawarga, sampeyan bisa ngirim aplikasi minangka bagéan saka aplikasi klompok.

Bocah-bocah sing lelungan karo wong sing jenenge beda karo dheweke

Yen bocah lelungan karo wong tuwa sing jenenge beda karo dheweke, wong tuwa kudu bisa nuduhake bukti keturunane, kayata akta kelahiran. Disaranake nggawa surat wewenang sing ditandatangani dening wong tuwa liyane lan salinan paspor wong tuwa kasebut.

Nalika bocah lelungan karo wong diwasa sing dudu wong tuwa, kayata simbah utawa kanca kulawarga sing cedhak, wong diwasa kudu teka. dokumentasi resmi tambahan kanggo njupuk idin anak kanggo lelungan karo wong-wong mau.

Surat wewenang kanggo ninggalake negara sing ditandatangani dening wong tuwane bocah utawa wali sah dibutuhake nalika bocah enom lelungan piyambak tanpa wong tuwa, bebarengan karo fotokopi paspor utawa kertu identifikasi bocah kasebut.

cathetan: Penting kanggo lelungan karo salinan kabeh dokumentasi sing mbuktekake hubungan sampeyan karo bocah-bocah sing bisa bebarengan karo sampeyan supaya ora ana masalah..

Apa pihak katelu bisa ngisi ESTA kanggo aku, dadi warga Hongaria?

Ora perlu wong sing jenenge katon ing formulir kanggo ngrampungake formulir kasebut dhewe. Mangkono, pihak katelu bisa ngisi formulir ESTA kanggo sampeyan. Diijini wong katelu kanggo ngrampungake kabeh utawa sebagian formulir kanggo sampeyan, kayata kanca, wong tuwa, mitra, utawa agen perjalanan..

Ana macem-macem kahanan nalika wong bisa njaluk wong liya kanggo ngisi ESTA atas jenenge. Contone, wong tuwa bisa ngisi ESTA kanggo anak-anake, utawa wong sing tunanetra bisa uga nindakake perkara sing padha. Yen pedoman ing ngisor iki dituruti, sapa wae bisa nyalonake wong kanggo ngrampungake ESTA atas jenenge:

  • Saben pitakonan lan statement ing formulir kudu diwaca kanggo wong sing jenenge ditulis dening wong sing ngisi.
  • Kanggo negesake ing ngisor iki: individu sing ngisi formulir kasebut uga kudu ngrampungake bagean "Waiver of Rights":
    • Pelamar ESTA wis maca formulir kasebut
    • Pelamar ngerti statement lan pitakonan
    • Kanggo sing paling ngerti pelamar, kabeh informasi sing diwenehake akurat.

Kewajiban pelamar kanggo mesthekake yen data sing diwenehake akurat lan wong sing dipilih kanggo ngirim. aplikasi ESTA sing dipercaya. Iki nyuda kemungkinan kesalahan aplikasi, nyolong identitas, nyolong kertu kredit, lan penipuan liyane kayata panyebaran virus. Iku uga mbantu kanggo nyuda typo ing aplikasi.

Apa ESTAku isih ditrapake?

Sampeyan bisa tansah mriksa status ESTA sampeyan. ESTA sampeyan kudu tetep valid yen wis kurang saka rong taun wiwit sampeyan nglamar lan yen paspor sampeyan isih valid.

Yen sampeyan wis nglamar ESTA, sampeyan bisa mriksa status kasebut kanggo mesthekake yen isih valid sadurunge lelungan utawa nalika nggawe reservasi penerbangan.

Aplikasi ESTA Ora Ditemokake

Sampeyan nampa pesen "Aplikasi Ora Ditemokake" nalika mriksa status aplikasi ESTA sampeyan. Yen mangkono, bisa uga amarga formulir aplikasi ESTA asli ngemot informasi sing ora akurat.

Bisa uga nuduhake masalah karo aplikasi, kayata yen sambungan internet sampeyan mandheg nalika sampeyan ngirim formulir. Nanging, pambayaran ragad aplikasi bisa uga ora sukses, mula ora bisa ditindakake ngrampungake.

Nalika ESTA ditundha?

CBP mriksa pesen iki nalika sampeyan maca. Status pungkasan aplikasi sampeyan ora bakal kasedhiya kanggo sampeyan nalika. Enteni paling sethithik 72 jam sadurunge nggawe gerakan maneh amarga biasane mbutuhake wektu suwene aplikasi sampeyan bisa diproses.

Persetujuan wewenang

Aplikasi sampeyan wis diproses, lan saiki sampeyan duwe ESTA sing bener sing ngidini sampeyan pindhah menyang AS yen mriksa status ESTA sampeyan lan maca "wewenang disetujoni."

Kanggo ngerti suwene wektu sing bener, sampeyan uga kudu bisa ndeleng tanggal kadaluwarsa. Sampeyan kudu ngerti sanajan ESTA wis sah, Pelindhungan Bea Cukai lan Border pejabat isih bisa mutusake kanggo mbatalake lan mbantah sampeyan mlebu menyang AS.

Aplikasi ESTA Ora Sah

Yen status ESTA kanggo aplikasi sampeyan maca "Aplikasi Ora Sah," wis ditolak. Bisa uga ana sawetara panjelasan yen sampeyan mriksa kothak sing cocog lan asile "Ya."

Panguwasa ora bakal menehi wewenang lelungan yen dheweke yakin sampeyan minangka ancaman keamanan utawa kesehatan.

Sanajan dheweke nolak aplikasi ESTA, sampeyan isih bisa lelungan menyang AS kanthi nglamar visa turis B-2. Iku bakal gumantung apa ESTA sampeyan ditolak; biasane, aplikasi visa bakal ditolak yen sampeyan duwe rekaman pidana utama utawa penyakit infèksius.

Contone, sampeyan yakin yen kesalahan sing sampeyan lakoni ing aplikasi ESTA sampeyan bisa ditolak. Yen kedadeyan kasebut, sampeyan bisa mbenerake kesalahan ing aplikasi kasebut utawa nglamar ESTA maneh 10 dina sabanjure.

Pitakonan sing Sering Ditakoni babagan American Visa Online

Sajrone lelungan, aplikasi ESTA saya kadaluwarsa. Apa kudu sah kabeh wektu aku ana ing Amerika Serikat?

Wewenang ESTA sampeyan kudu saiki nalika mlebu ing Amerika Serikat lan ngidini sampeyan tetep ing lemah Amerika nganti 90 dina sawise ndharat. Anggere sampeyan ora tetep luwih saka 90 dina sing diidinake ing Amerika Serikat, bisa ditampa yen ESTA sampeyan kadaluwarsa sajrone kunjungan sampeyan.

Elinga, sanajan wewenang ESTA sampeyan sah suwene rong taun utawa nganti paspor sampeyan kadaluwarsa (sing luwih dhisik), ESTA sampeyan ora bakal ngidini sampeyan tetep luwih saka 90 dina. Sampeyan bakal mbutuhake visa yen sampeyan pengin tetep ing Amerika Serikat kanggo wektu sing suwe.

Pernyataan ing situs web resmi Badan Bea Cukai lan Perlindhungan Border AS sing maca, "Yen ESTA kadaluwarsa nalika sampeyan ana ing AS, ora bakal mengaruhi keterterimaan sampeyan utawa jumlah wektu sampeyan diidini tetep ing AS"

Apa sing kedadeyan yen aku ana ing AS nalika ESTA saya kadaluwarsa?

Sanajan sampeyan kudu nyoba kanggo nyegah, yen kedadeyan, mung ana akibat yen sampeyan tetep luwih suwe tinimbang diijini 90 dina. Dadi, yen sampeyan durung ngluwihi watesan, ora ana akibat yen ESTA sampeyan kadaluwarsa ing tengah perjalanan sampeyan.

Anggere sampeyan ora tetep luwih saka 90 dina sing Program Waiver Visa ngidini sampeyan yen ESTA sampeyan kadaluwarsa nalika sampeyan lagi lelungan, iku ora bakal duwe efek salabetipun ing trip sakteruse menyang Amerika Serikat. Wigati dimangerteni manawa paspor sampeyan kudu saiki nganti budhal lan sajrone nem sasi sawise tekane, ESTA sampeyan ora kudu valid kanggo wektu lengkap sampeyan.

Yen bisa, coba gawe jadwal lelungan supaya ora cedhak karo tanggal kadaluwarsa ESTA yen pesawat sampeyan telat, lan ESTA kadaluwarsa sadurunge tekan kontrol wewatesan AS. Ing kahanan iki, maskapai biasane bakal nolak panjaluk sampeyan menyang pesawat amarga dheweke ngerti yen sampeyan ora duwe wewenang kanggo mlebu ing AS.

Apike kanggo nglamar ESTA anyar sadurunge lelungan yen sing saiki bakal kadaluwarsa amarga mung bakal ngganti sing lawas; sampeyan ora perlu ngenteni nganti wis kadaluwarsa.

cathetan: ESTA sampeyan ora sah maneh yen paspor anyar wis ditanggepi wiwit sampeyan nglamar. ESTA ora bisa ditransfer saka siji paspor menyang liyane; ESTA anyar perlu. ESTA disambungake menyang informasi paspor sing diwenehake nalika nglamar.

Apa sing kedadeyan yen aku tetep luwih suwe tinimbang watesan ESTA 90 dina?

Gumantung saka unsur kaya suwene sampeyan ngluwihi watesan 90 dina lan sababe overstay, ana macem-macem akibat. Sing mutusake tetep ing AS sawise visa wis kadaluwarsa dianggep minangka imigran sing ora sah lan tundhuk karo hukum sing ngatur imigrasi ilegal.

Sanajan sampeyan kudu ngubungi kedutaan sampeyan kanthi cepet kanggo njaluk saran babagan posisi sampeyan, panguwasa bakal luwih ngerti yen overstay ora disengaja lan ora bisa dihindari, kayata yen sampeyan nandhang kacilakan lan saiki ora bisa mabur. Kahanan liyane sing overstay bisa ngluwihi kontrol sampeyan yaiku yen penerbangan ditundha sawetara wektu kanthi alasan apa wae.

Yen sampeyan pengin nglamar visa ESTA utawa AS liyane ing mangsa ngarep, sampeyan bisa nemoni masalah amarga panguwasa bisa nolak aplikasi sampeyan yen sampeyan nemtokake manawa sampeyan nyalahake sing sepisanan.

Apa ESTA bisa dianyari utawa ditambahi?

Sanajan sampeyan bisa nganyarake ESTA, iku ora layak kanggo ngluwihi. ESTA sampeyan bener kanggo maksimal rong taun wiwit diterbitake utawa nganti luwih awal saka tanggal kadaluwarsa paspor sampeyan. Sampeyan kudu ngirim aplikasi anyar kanthi cara sing padha karo sing sadurunge kanggo nganyari ESTA.

Jadwal lelungan sampeyan ora kena pengaruh prosedur nganyari maneh ESTA amarga asring mung sawetara menit. US Customs and Border Protection menehi saran kanggo nglamar utawa nganyarake ESTA nalika ngatur perjalanan utawa paling ora 72 jam sadurunge arep lelungan.

Sadurunge ESTA sampeyan saiki kadaluwarsa, sampeyan bisa nglamar sing anyar. Sampeyan bisa nindakake iki sawayah-wayah sadurunge, ing, utawa sawise tanggal ESTA sampeyan saiki kadaluwarsa. Yen sampeyan ndeleng pesen ing ngisor iki:

"Aplikasi sing sah lan disetujoni kanthi luwih saka 30 dina isih ditemokake kanggo paspor iki. Ngirim aplikasi iki mbutuhake pembayaran kanggo aplikasi iki lan banjur bakal mbatalake aplikasi sing wis ana."

Yen sampeyan arep maju, dina sing isih ana bakal dibatalake lan diganti nganggo aplikasi anyar. ESTA banjur bakal ditambahi kanggo rong taun luwih utawa nganti kadaluwarsa paspor, endi wae sing luwih dhisik.

Ngirim maneh aplikasi ESTA minangka prosedur sing gampang. Kaya sing ditindakake nalika wiwitan nglamar, sampeyan kudu ngetutake instruksi kanggo ngrampungake kabeh pitakonan lan ngirim aplikasi anyar kanggo wewenang lelungan.

Bisa nggunakake passport, kang wis kadaluwarsa?

Sampeyan ora bakal diijini kanggo aplikasi kanggo ESTA yen sampeyan warga Hongaria lan duwe passport kirim-tanggal sing ora bakal valid nganti tanggal tartamtu (amarga owah-owahan jeneng, contone), amarga sampeyan kudu duwe paspor sing valid ing wayahe aplikasi diajukake. Sampeyan ora bakal bisa nggunakake paspor tanggal kirim kanggo aplikasi nganti tanggal tanggal owah-owahan rinci (nikah, pegatan, owah-owahan jender, utawa upacara kemitraan sipil), amarga mung sah wiwit tanggal kasebut.

Kanggo mesthekake yen kabeh wis rapi, sampeyan kudu verifikasi tanggal kadaluwarsa ing paspor sadurunge dina sampeyan mabur lan sadurunge ngirim aplikasi ESTA. Sampeyan kudu tansah lelungan karo passport sing apik kanggo ing paling nem sasi sawise tanggal trip dimaksudaké.

Yen paspor anyar ditanggepi kanggo sampeyan utawa jeneng sampeyan diganti sawise sampeyan pisanan nglamar, sampeyan kudu ngirim aplikasi ESTA anyar. Sampeyan isih bisa lelungan nggunakake paspor lawas yen sampeyan ora duwe sing anyar nanging wis ngganti jeneng lengkap utawa jender nanging dudu identitas gender sampeyan.

Sampeyan uga bisa lelungan nggunakake paspor mawa jeneng lawas lan jender lan tiket ditanggepi ing jeneng anyar lan jender. Priksa manawa sampeyan duwe kabeh dokumen sing dibutuhake kanggo ngonfirmasi identifikasi nalika nyebrang tapel wates. Dheweke kalebu cathetan kaya:

  • Salinan lisensi nikah
  • Putusan pegatan
  • Sembarang dokumen legal tambahan sing nyambungake jeneng anyar lan/utawa jender karo sing ana ing paspor.
  • Dokumen sing mbuktekake owah-owahan jeneng/gender sing sah.

Apa ESTA mbutuhake paspor digital?

Pancen, kabeh calon ESTA kudu duwe paspor digital sing saiki, valid, lan up-to-date. Bayi lan bocah-bocah kabeh umur kalebu ing iki. Sadawane tetep ing Amerika Serikat, paspor kudu bener. Yen paspor sampeyan kadaluwarsa nalika sampeyan isih ana ing njero negara, sampeyan bakal nglanggar aturan Program Pengecualian Visa.

Paspor sampeyan kudu digital kanggo nyukupi standar Program Waiver Visa, karo fitur beda gumantung ing periode wektu iki diterbitake.

Paspor sampeyan nduweni kualifikasi kanggo lelungan miturut Program Waiver Visa yen ditanggepi, diterbitake maneh, utawa dilanjutake sadurunge 26 Oktober 2005, lan bisa diwaca mesin.

Yen paspor sampeyan sing bisa diwaca mesin ditanggepi, diterbitake maneh, utawa dilanjutake antarane 26 Oktober 2005, lan 25 Oktober 2006, iku kudu kalebu chip data terpadu (e-Passport) utawa foto digital dicithak langsung ing kaca data tanpa ditempelake menyang. Mangga mirsani bagean chip data terpadu ing ngisor iki.

Yen mesin ora bisa maca paspor, sampeyan ora bakal layak kanggo Program Waiver Visa lan kudu entuk visa. kanggo mlebu ing Amerika Serikat nggunakake paspor sampeyan saiki. Minangka alternatif, sampeyan bisa ngowahi passport saiki menyang e-Passport kanggo nyukupi syarat paspor Visa Waiver Program.

Apa paspor biometrik?

Paspor biometrik bakal kalebu informasi pribadhi lan pengenal kayata sidik jari, kewarganegaraan, tanggal lair, lan papan lair, antara liya.

Apa paspor sing bisa diwaca mesin?

Ing kaca identitas jinis paspor iki, ana bagean sing wis dienkode kanthi cara sing bisa diwaca dening komputer. Informasi kaca identitas ana ing data sing dienkode. Iki ndadekake keamanan data bisa lan mbantu nyegah nyolong identitas.

Apa aku mbutuhake dokumentasi liyane kajaba ESTA?

Ya, sampeyan butuh paspor lan ESTA kanggo lelungan menyang AS amarga wewenang kasebut adhedhasar nomer paspor. Iki kudu dadi paspor elektronik (ePassport) kanthi zona sing bisa diwaca mesin ing kaca biografi lan chip digital sing nggawa data biometrik pemilik. Yen paspor sampeyan duwe lambang cilik kanthi bunder lan persegi dowo ing ngarep, kaya iki, sampeyan bisa uga duwe chip.

Rong baris teks ing sisih ngisor kaca informasi paspor sampeyan nemtokake minangka paspor sing bisa diwaca mesin. Mesin bisa maca simbol lan huruf ing teks iki kanggo ngekstrak informasi. Foto digital, utawa sing dicithak langsung menyang kaca data, uga kudu kalebu ing paspor.

cathetan: Wigati dimangerteni yen mesin ora bisa maca paspor lan sampeyan warga negara sing melu ing Program Waiver Visa, sampeyan kudu entuk visa normal kanggo mlebu ing Amerika Serikat .

Apa sing kudu ditindakake lan papan sing menarik kanggo Warga Hungaria

  • Sunshine, Pantai, lan Arsitektur Spanyol, San Diego
  • Hiking, Bersepeda Gunung, lan Ski ing Lake Tahoe, California
  • Big Sur lan Hearst Castle, California
  • Empire State Building, New York City
  • Sinau babagan misi ing luar angkasa ing Kennedy Space Center, Florida
  • Distrik Bersejarah Nasional Stockyards, Fort Worth, Texas
  • Taman Sejarah Nasional Thomas Edison, New Jersey
  • Pusat Pengunjung Gedung Putih, Washington DC
  • Museum Seni Cleveland, Ohio
  • Ngadeg ing pinggir Grand Canyon, Arizona
  • Falls Gooseberry ing Taman Negara Bagian Gooseberry Falls, Minnesota

Kedutaan Besar Hongaria ing Washington DC, AS

Alamat

3910 Shoemaker Street NW Washington DC 20008

Telpon

+ 1-202-362-6730

fax

+1-202-966-8135


Mangga njaluk Visa USA 72 jam sadurunge pesawat.