Persyaratan Visa Bisnis AS, Aplikasi Visa Bisnis

Dianyari ing Jun 02, 2023 | Visa AS online

Yen sampeyan lelungan internasional lan ngupaya kanggo ngunjungi Amerika Serikat kanggo bisnis (B-1/B-2), sampeyan bisa nglamar kanggo lelungan menyang AS kurang saka 90 dina. Iki ditindakake kanthi entuk Visa Bisnis AS gratis biaya miturut Program Pengecualian Visa (VWP), yen sampeyan ketemu kahanan sing dikarepake. Ngerti iki lan akeh liyane ing kaca iki.

Amerika Serikat minangka salah sawijining kekuwatan ekonomi sing paling penting lan mantep ing donya. AS nduwe GDP paling dhuwur ing saindenging jagad lan PPP paling gedhe nomer loro. Kanthi GDP per kapita $ 68,000 ing taun 2021, Amerika Serikat nyedhiyakake macem-macem prospek kanggo para investor lan wirausaha berpengalaman sing sukses ing bisnis ing negara asal lan kasengsem ngembangake utawa miwiti bisnis anyar ing AS. Sampeyan bisa mutusake kanggo lelungan kanthi cepet menyang AS kanggo ndeleng potensial usaha perusahaan anyar. Kanggo iku, sampeyan kudu ngerti syarat visa bisnis US lan Program Pengecualian Visa.

Program Visa Waiver utawa ESTA US Visa mbukak kanggo sing duwe paspor saka 39 negara (Sistem Elektronik kanggo Otorisasi Sistem). Pelancong bisnis biasane luwih seneng Visa US ESTA amarga bisa ditrapake online, ora ana persiapan lan ora nelpon menyang kedutaan utawa konsulat AS. Iki ngidini lelungan tanpa visa menyang AS. Nalika ESTA US Visa bisa digunakake kanggo lelungan bisnis, panggonan permanen utawa pagawean ora diidini. Sayange, sampeyan kudu ngirim aplikasi anyar yen informasi biografi utawa paspor sampeyan salah. Kajaba iku, biaya sing ditrapake kudu dibayar kanggo saben aplikasi anyar sing diajukake.

Yen aplikasi ESTA US Visa sampeyan ditolak dening US Customs and Border Protection (CBP), sampeyan isih bisa nglamar kanggo kategori B-1 utawa B-2. Visa Bisnis AS. Nanging, ana sing nyekel. Nalika sampeyan nglamar B-1 utawa B-2 Visa bisnis Amerika, sampeyan bisa uga ora lelungan visa-free lan sampeyan uga dilarang saka mréntahaké kaputusan penolakan ESTA US Visa.

Maca liyane babagan Persyaratan Visa Bisnis AS

Yen sampeyan dadi lelungan bisnis sing layak menyang Amerika Serikat, sampeyan bisa ngarep-arep ngrampungake proses Aplikasi Visa ESTA mung sawetara menit. Sing nggumunake, kabeh proses ESTA US Visa rampung otomatis lan ora butuh wektu.

Kriteria kanggo nganggep wong minangka pengunjung bisnis ing Amerika Serikat?

Kahanan ing ngisor iki bakal nyebabake klasifikasi sampeyan minangka pengunjung bisnis:

  • Sampeyan sementara ing negara kanggo rawuh konvènsi bisnis utawa rapat-rapat kanggo nggedhekake perusahaan;
  • Sampeyan pengin nandur modal ing negara utawa negosiasi kontrak;
  •  Sampeyan pengin nguber lan deepen hubungan bisnis.
  • Sampeyan diijini tetep ing Amerika Serikat nganti 90 dina minangka lelungan bisnis ing kunjungan jangka pendek

Senajan residents saka Kanada lan Bermuda asring ora perlu Visa Bisnis Amerika kanggo nindakake bisnis short-term, ing sawetara kasus bisa uga mbutuhake visa.

Apa kesempatan kanggo bisnis ing Amerika Serikat?

Peluang bisnis 6 paling dhuwur ing AS kanggo para imigran kapacak ing ngisor iki:

  • Konsultan Imigrasi Perusahaan: akeh bisnis Amerika ngandelake para imigran kanggo bakat paling dhuwur
  •  Fasilitas Perawatan Lansia Terjangkau: kanthi populasi sing tambah akeh lan lingkungan bisnis sing terus ganti ing Amerika Serikat,
  • Distribusi E-commerce- E-commerce minangka lapangan sing berkembang pesat ing AS lan nuduhake wutah 16% wiwit 2016,
  • Konsultasi Internasional - perusahaan konsultasi bakal mbantu perusahaan liyane supaya tetep lan ngatur owah-owahan ing peraturan, tarif, lan kahanan sing durung mesthi liyane.
  • Salon Business- iki uga lapangan apik karo dicokot apik saka potensial kanggo wong sing duwe knack
  • Perusahaan Integrasi Jarak Jauh kanggo para pekerja - sampeyan bisa mbantu SMB nggabungake keamanan lan protokol liyane kanggo ngatur karyawan sing adoh.

Kriteria ing ngisor iki kudu dipenuhi supaya bisa dadi pengunjung bisnis:

  • • Sampeyan kudu tetep ing negara nganti 90 dina utawa kurang;
  • • Sampeyan duwe bisnis sukses operasi njaba Amerika Serikat;
  • • Sampeyan ora arep dadi bagéan saka pasar tenaga kerja Amérika;
  •  • Sampeyan duwe passport bener;
  •  • Sampeyan aman kanthi finansial lan bisa nyengkuyung dhewe sajrone sampeyan tetep ing Kanada;
  • • Sampeyan duwe tiket bali utawa bisa nduduhake niat kanggo ninggalake Amerika Serikat sadurunge trip ends;

 

READ MORE:

Ngerti luwih lengkap babagan syarat visa bisnis- Waca lengkap  Syarat Visa AS US ESTA

Aktivitas apa sing diidini nalika ngunjungi Amerika Serikat kanggo bisnis utawa entuk Visa Bisnis Amerika?

  • Konsultasi karo mitra bisnis
  • Negosiasi kontrak utawa pesenan kanggo layanan komersial utawa barang
  • Ukuran proyek
  • Melu sesi latihan singkat sing ditawakake perusahaan induk Amerika nalika kerja ing njaba Amerika Serikat

Apike kanggo nggawa dokumentasi sing dibutuhake nalika sampeyan lelungan menyang Amerika Serikat kanggo a Visa Bisnis AS. Agen Customs and Border Protection (CBP) bisa interogasi sampeyan ing pelabuhan entri babagan aktivitas sing wis sampeyan rencanakake. Surat saka proyek utawa mitra bisnis ing kop surat bisa digunakake minangka dokumentasi pendukung. Kajaba iku, sampeyan kudu bisa njlèntrèhaké itinerary sampeyan kanthi lengkap.

Kegiatan sing ora diidini nalika ngunjungi Amerika Serikat babagan bisnis

Yen sampeyan ngunjungi negara kasebut minangka lelungan bisnis kanthi ESTA US Visa, sampeyan ora bisa melu ing pasar tenaga kerja. Iki tegese sampeyan ora diijini melu kerja sing dibayar utawa entuk manfaat, sinau minangka tamu bisnis, entuk pendhudhuk permanen, nampa ganti rugi saka perusahaan sing adhedhasar AS, utawa nolak kesempatan kerja kanggo buruh penduduk AS.

Kepiye carane pengunjung bisnis mlebu ing Amerika Serikat lan ngrampungake syarat Visa Bisnis?

Gumantung saka kewarganegaraan paspor sampeyan, sampeyan bakal mbutuhake Visa US ESTA (Sistem Elektronik kanggo Izin Perjalanan) utawa visa kunjungan AS (B-1, B-2) kanggo mlebu ing negara kasebut kanggo lelungan bisnis sing ringkes. Warga negara ing ngisor iki nduweni kualifikasi kanggo nglamar Visa AS ESTA karo syarat Visa bisnis AS liyane.


Priksa nduweni hak kanggo US Visa Online lan aplikasi kanggo US Visa Online 72 jam sadurunge pesawat. Warga Inggris, Warga Spanyol, Warga Prancis, warga Jepang lan Warga Italia bisa nglamar online kanggo Visa AS Elektronik. Yen sampeyan butuh bantuan utawa mbutuhake klarifikasi, hubungi kita Meja Bantuan Visa AS kanggo dhukungan lan tuntunan.