AS Visa Online

Visa AS Online mangrupikeun otorisasi perjalanan anu diperyogikeun pikeun wisatawan anu nganjang ka Amérika Serikat pikeun tujuan bisnis, pariwisata atanapi transit. Ieu prosés online pikeun Electronic System pikeun Otorisasi Travel (ESTA) pikeun Amérika Serikat dilaksanakeun ti 2009 ku AS adat jeung Protection Border.

ESTA mangrupakeun sarat wajib pikeun warga asing kalayan status dibebaskeun visa anu ngarencanakeun ngarambat ka Amérika Serikat ku hawa, darat atanapi laut. Otorisasi éléktronik disambungkeun sacara éléktronik sareng langsung ka anjeun paspor tur mangrupakeun valid pikeun jangka waktu (2) dua taun.

Ngalamar nagara-nagara anu layak kedah ngalamar Aplikasi Visa AS ESTA minimum 3 dinten sateuacan tanggal kadatangan.

Naon ari US Visa Online (ESTA)?


Amérika Visa Online (eVisa) mangrupikeun cara khusus pikeun ngalamar visa pikeun asup ka Amérika Serikat. Disebut US Visa Online (eVisa) sabab jalma henteu kedah kaluar sareng ngalamar visa di Kedubes AS, atanapi ngirim surat atanapi kurir pasporna, atanapi nganjang ka pejabat pamaréntahan mana waé.

USA ESTA mangrupikeun dokumen resmi anu masihan idin ka pangguna pikeun angkat ka Amérika Serikat. Dokumén ieu otorisasi sareng disatujuan ku Badan Bea Cukai sareng Perlindungan Border AS. provilege ieu diwenangkeun pikeun warga Nagara Visa Waiver. Durasi dimana USA ESTA diidinan nyaéta 90 dinten. Salaku tambahan, Visa Elektronik AS atanapi ESTA sah pikeun rute Udara sareng rute Laut pikeun asup ka Amérika Serikat.

Ieu mangrupikeun otorisasi éléktronik pikeun asup ka Amérika Serikat sapertos Visa Wisata tapi kalayan prosés sareng léngkah anu langkung saderhana. Sadaya léngkah tiasa dilakukeun online, anu ngahémat waktos, usaha sareng artos. Pamaréntah AS parantos ngagampangkeun sareng jinis eVisa ieu mangrupikeun dorongan pikeun transit, turis sareng wisatawan bisnis.

USA Visa Online, atawa AS ESTA, nalika hasil dikaluarkeun pikeun warga nagara anu layak, sah salami 2 taun. Upami paspor anjeun kadaluwarsa langkung lami ti dua taun, dina hal éta Visa AS ESTA bakal kadaluwarsa dina tanggal paspor anjeun. Sanaos US ESTA Visa sah salami dua taun, idin pikeun tetep sareng AS nyaéta ngan valid pikeun 90 poé consecutively. Upami paspor valid pikeun dua taun atanapi langkung maka anjeun diidinan ngalebetkeun sababaraha kali dina dua taun ka hareup dina US Visa Online.


Dimana kuring tiasa ngalamar Visa Online AS (eVisa)?

Ngalamar tiasa nerapkeun online di Formulir Aplikasi Visa AS.

Aya seueur nagara di sakumna dunya anu nawiskeun eVisa, AS mangrupikeun salah sahijina. Anjeun kedah ti a Visa Waiver Nagara pikeun tiasa kéngingkeun America Visa Online (eVisa).

Langkung seueur nagara anu terus-terusan ditambah kana daptar nagara anu tiasa nyandak kauntungan pikeun kéngingkeun Visa Elektronik AS anu ogé katelah eVisa. Pamaréntah AS nganggap ieu metode anu dipikaresep pikeun ngalamar kunjungan ka AS anu sahandapeun 90 dinten.

Patugas imigrasi di CBP (Customs and Border Protection) bakal marios aplikasi anjeun, sareng saatos disatujuan, aranjeunna bakal ngirim email ka anjeun yén Visa Online AS anjeun parantos disatujuan. Saatos ieu réngsé, anjeun kedah angkat ka bandara. Anjeun teu merlukeun sagala cap dina paspor anjeun atanapi mail / kurir paspor anjeun ka Kadutaan. Anjeun tiasa nyekel hiber atawa kapal pesiar. Pikeun aman, anjeun tiasa nyandak citak tina eVisa AS anu parantos dikirimkeun ku email ka anjeun atanapi anjeun tiasa nyimpen salinan lemes dina telepon / tablet anjeun.

Ngalamar Amérika Visa Online

Sakabéh prosésna dumasar kana wéb, tina aplikasi, pamayaran, sareng kiriman dugi ka béja ngeunaan hasil aplikasi. Ngalamar kedah ngeusian Formulir Aplikasi Visa AS kalayan detil anu sasuai, kalebet detil kontak, detil padamelan, detil paspor, sareng inpormasi latar tukang sapertos catetan kaséhatan sareng kriminal.

Sadaya jalma anu angkat ka Amérika Serikat, henteu paduli umurna, kedah ngeusian formulir ieu. Saatos dieusian, ngalamar kedah ngadamel pamayaran Aplikasi Visa AS nganggo kartu kiridit atanapi debit atanapi akun PayPal teras ngalebetkeun aplikasina. Kaseueuran kaputusan dihontal dina 48 jam sareng ngalamar dibéjaan via email tapi sababaraha kasus butuh sababaraha dinten atanapi saminggu kanggo diolah.

Hadé pisan mun éta ngalamar US Visa Online pas anjeun parantos ngabéréskeun rencana perjalanan anjeun sareng henteu langkung lami 72 jam sateuacan dijadwalkeun éntri anjeun ka Amérika Serikat . Anjeun bakal dibere beja ngeunaan kaputusan ahir ku email sareng upami aplikasi anjeun henteu disatujuan, anjeun tiasa nyobian ngalamar Visa Amérika Serikat di kedutaan atanapi konsulat AS anu pangcaketna.

Naon anu bakal kajadian saatos ngalebetkeun detil kuring pikeun Aplikasi Visa AS?

Saatos anjeun parantos ngalebetkeun sadaya inpormasi pribadi anjeun kana Bentuk Online Aplikasi Visa AS, Patugas Visa ti CBP (Adat sareng Perlindungan Border) bakal ngagunakeun inpormasi ieu sareng ukuran kaamanan di sakumna nagara asal anjeun sareng ngalangkungan pangkalan data Interpol pikeun mutuskeun naha ngalamar tiasa kéngingkeun Visa Online AS atanapi henteu. 99.8% Ngalamar diidinan, ngan sabagian leutik jalma 0.2% anu teu tiasa diidinan asup ka nagara pikeun eVisa kedah ngalamar prosés visa dumasar kertas biasa ngaliwatan Kedubes AS. Jalma-jalma ieu henteu layak pikeun America Visa Online (eVisa). Nanging, aranjeunna gaduh pilihan pikeun nerapkeun deui liwat Kedubes AS.

Baca leuwih dina Saatos anjeun ngalamar Visa Online AS: Léngkah salajengna

Amérika Visa Online tujuan

Visa Elektronik AS ngagaduhan opat jinis, atanapi dina basa sanés, anjeun tiasa ngalamar Amérika Visa Online nalika tujuan kunjungan anjeun ka nagara éta mangrupikeun salah sahiji ieu:

  • Transit atanapi layover: Lamun ngan rencanana nyekel hiber nyambungkeun ti AS jeung teu hayang asup ka AS ieu AS Visa Online (eVisa) idéal pikeun anjeun.
  • Kagiatan wisata: Jenis US Visa Online (eVisa) ieu cocog pikeun jalma anu hayang asup ka Amérika Serikat pikeun rekreasi, tetempoan ningali.
  • bisnis: Upami anjeun ngarencanakeun perjalanan pondok ti Singapura, Thailand, India sareng sajabana pikeun diskusi komérsial di Amérika Serikat, maka Visa Online AS (eVisa) bakal ngamungkinkeun anjeun asup ka Amérika Serikat dugi ka 90 dinten.
  • Gawé & Didatangan Kulawarga: Upami anjeun badé nganjang ka réréncangan atanapi baraya anu tinggal di Amérika Serikat anu parantos nganggo visa / karésidénan anu sah, maka eVisa bakal ngijinkeun asupna dugi ka 90 dinten Pikeun anu ngarencanakeun tetep langkung lami sapertos sataun sadayana di AS kami. nyarankeun mertimbangkeun Visa AS ti Kedubes.

Saha anu tiasa ngalamar America Visa Online?

Panyekel paspor anu nuturkeun kabangsaan anu ngusahakeun lebet Amérika Serikat pikeun tujuan wisata, transit atanapi bisnis kedah ngalamar AS Visa Online tur mangrupakeun dibebaskeun tina kéngingkeun tradisi / kertas Visa pikeun ngumbara ka Amérika Serikat.

Warga Kanada ngan ukur butuh Paspor Kanada na pikeun ngumbara ka Amérika Serikat. Warga Permanén Kanada, kumaha oge, bisa jadi kudu nerapkeun US Visa Online iwal aranjeunna geus warga nagara salah sahiji nagara handap.

Naon syarat eligibility lengkep US Visa Online?

Aya sakedik kriteria pikeun ngalamar Visa AS online. The prerequisites handap kudu patepung ku anjeun.

  • Anjeun gaduh paspor ayeuna ti bangsa anu bagian tina Program Visa-Waiver.
  • Perjalanan anjeun kedah salah sahiji tina tilu alesan ieu: transit, wisata, atanapi bisnis (contona, rapat bisnis).
  • Pikeun nampi Visa AS Online, alamat surélék anjeun kedah sah.
  • Anjeun kedah gaduh kartu Debit atanapi Kredit pikeun mayar online.

Rincian di handap ieu diperyogikeun ti pelamar US Visa Online nalika ngalengkepan Bentuk Aplikasi Visa AS online:

  • Ngaran, tempat lahir, sareng tanggal lahir mangrupikeun conto data pribadi.
  • Nomer paspor, tanggal dikaluarkeun, sareng tanggal kadaluwarsa.
  • Émbaran ngeunaan kabangsaan saméméhna atawa dual.
  • Rincian kontak sapertos email sareng alamat.
  • Inpormasi padamelan.
  • Inpormasi kolot.

Hal-hal anu kedah diinget sateuacan anjeun ngalamar Visa AS Online atanapi Otorisasi Perjalanan ESTA AS

Wisatawan anu hoyong ngalamar visa AS online kedah nyumponan sarat anu didaptarkeun di handap ieu:

A paspor siap perjalanan valid

Paspor tina ngalamar kudu tetep valid salila sahenteuna tilu bulan sanggeus tanggal miang, nyaéta poé anjeun ninggalkeun Amérika Serikat.

Supados perwira Adat istiadat sareng Perlindungan Border AS pikeun cap paspor anjeun, ogé kedah aya halaman kosong dina éta.

Anjeun ogé kedah gaduh paspor anu sah, anu tiasa janten paspor biasa atanapi paspor resmi, diplomatik, atanapi paspor jasa anu dikaluarkeun ku salah sahiji nagara anu kualifikasi, sabab visa éléktronik anjeun pikeun Amérika Serikat bakal digantelkeun ka éta upami ditampi.

Alamat Email Leres

Alamat email anu tiasa dianggo diperyogikeun sabab ngalamar bakal kéngingkeun USA Visa Online via email. Pangunjung anu badé ngarambat tiasa ngeusian formulir ku ngaklik di dieu pikeun ngaksés Formulir Aplikasi Visa AS.

Métode pikeun Pembayaran

Kartu Kredit/Debit anu sah diperyogikeun sabab formulir Aplikasi Visa USA ngan tiasa diaksés sacara online sareng henteu gaduh pasangan anu dicitak.

Catetan: Jarang, kadali wates tiasa naroskeun langkung seueur ngeunaan alamat pamondokan pikeun ngadukung dokuméntasi ESTA anu diperyogikeun.

Sabaraha lami aplikasi US Visa Online atanapi Otorisasi Perjalanan ESTA AS kedah diolah?

Ngalamar visa AS online disarankeun sahenteuna 72 jam sateuacan tanggal éntri anu dituju.

Validitas Visa Online AS

Validitas maksimum USA Visa Online nyaéta dua (2) taun ti tanggal dikaluarkeun, atawa kirang lamun paspor eta disambungkeun sacara éléktronik ka kadaluwarsa saméméhna ti dua (2) taun. Anjeun ngan ukur diidinan cicing di Amérika Serikat salami 90 dinten dina hiji waktos nganggo visa éléktronik, tapi anjeun diidinan uih deui ka bangsa sababaraha kali nalika éta masih sah.

Panjang waktos anjeun sabenerna diidinan cicing dina hiji waktu, kumaha oge, bakal ditangtukeun ku pajabat wates dumasar kana alesan pikeun datangna anjeun sarta bakal dicap dina paspor anjeun.

Éntri kana Amérika Serikat

US eVisa mangrupikeun dokumén wajib anu kedah disatujuan ku AS Adat istiadat sareng Perlindungan Perbatasan (CBP) pikeun sagala penerbangan asup ka Amérika Serikat. Boh anjeun peryogi visa cap kertas fisik dina paspor atanapi anjeun peryogi ESTA éléktronik dina format digital pikeun asup ka AS. Tanpa ESTA, idin pikeun asup ka Amérika Serikat ditolak. Pamaréntah parantos nyarankeun ieu salaku metode anu dipikaresep.

Salaku tambahan, anjeun bakal dipariksa di Border AS pikeun ieu:

  • naha dokumén anjeun dina urutan kaasup paspor anjeun,
  • naha anjeun ngagaduhan kaayaan kaséhatan anu aya,
  • naha anjeun kaserang kauangan atanapi nyababkeun résiko kauangan,
  • sajarah kriminal anjeun aya di AS atawa peuntas laut palanggaran sateuacanna tina hukum imigrasi sarta leuwih tetep di nagara mana wae saluareun periode visa

Mékanisme anu paling merenah pikeun asup ka AS dina taun 2023/2024 nyaéta US Visa Online atanapi ESTA, anu mangrupikeun tawaran méwah ka nagara-nagara Visa Waiver pikeun ngaluarkeun Visa éléktronik. Anjeun henteu kedah kéngingkeun cap dina paspor fisik anjeun, sareng anjeun henteu kedah ngirimkeun paspor anjeun. Sakali eVisa atanapi ESTA dikirimkeun ka anjeun ku email, anjeun bakal layak naek kapal pesiar atanapi penerbangan ka AS. Upami Anjeun gaduh mamang wae, atawa merlukeun klarifikasi, mangga ngahubungan meja pitulung atawa pangrojong customer.

Dokumén yén Panyekel Visa Online AS tiasa dipénta di wates Amérika Serikat

Sarana ngadukung diri

Ngalamar tiasa dipenta pikeun masihan bukti yén aranjeunna tiasa ngadukung kauangan sareng ngadukung diri salami cicing di Amérika Serikat.

Maju / tikét hiber deui.

Ngalamar tiasa diperyogikeun nunjukkeun yén aranjeunna badé ngantunkeun Amérika Serikat saatos tujuan perjalanan anu diterapkeun ku Visa Online AS parantos réngsé.

Upami ngalamar teu gaduh tikét teras, aranjeunna tiasa nyayogikeun bukti dana sareng kamampuan mésér tikét di hareup.

Manfaat Ngalamar Online

Ngan sababaraha Kauntungan anu PENTING pikeun nerapkeun VISA AS ONLINE.

Services Métode kertas online
Anjeun tiasa ngaksés platform aplikasi digital 24/365 kami iraha waé, ngamungkinkeun anjeun ngalamar US ESTA anjeun kalayan gampang sapanjang taun.
Henteu aya wates waktos anu ditumpukeun dina prosés aplikasi anjeun, masihan anjeun kalenturan pikeun ngarengsekeunana dina laju anjeun nyalira.
Ahli visa khusus kami marios sareng ngabenerkeun aplikasi anjeun sateuacan dikintunkeun, mastikeun akurasi, sareng ningkatkeun kasempetan persetujuan.
Urang nyadiakeun prosedur aplikasi streamlined, sahingga leuwih gampang pikeun anjeun pikeun nganapigasi tur ngalengkepan aplikasi US ESTA Anjeun tanpa komplikasi.
Tim kami komitmen pikeun ngabenerkeun data anu dileungitkeun atanapi henteu akurat dina aplikasi anjeun, ngaminimalkeun résiko kasalahan sareng ningkatkeun kualitas sadayana.
Kami prioritas privasi data sareng nawiskeun formulir anu aman pikeun anjeun ngalebetkeun aplikasi anjeun tanpa prihatin ngeunaan aksés anu henteu sah kana inpormasi pribadi anjeun.
Kami ngalangkungan mil tambahan ku pariksa sareng validasi inpormasi wajib tambahan pikeun mastikeun katepatan sareng kasampurnaan aplikasi US ESTA anjeun.
Pangrojong palanggan kami sayogi 24/7 pikeun masihan bantosan sareng ngarengsekeun patarosan atanapi masalah anu anjeun gaduh. Anjeun tiasa ngahubungi kami liwat email pikeun dukungan anu gancang sareng dipercaya.
Dina acara musibah kaleungitan Visa Online AS, kami nawiskeun jasa pamulihan email pikeun ngabantosan anjeun nyandak dokumén visa anjeun.