Politikat e privatësisë

Kjo politikë e privatësisë specifikon se çfarë bën kjo faqe në internet me të dhënat që mbledh nga përdoruesit dhe si përpunohen ato të dhëna dhe për çfarë qëllimesh. Kjo politikë ka të bëjë me informacionin që mbledh kjo faqe në internet dhe do t'ju informojë se çfarë informacioni juaj personal mblidhet nga faqja e internetit dhe si dhe me kë mund të ndahet informacioni në fjalë. Ai gjithashtu do t'ju njoftojë se si mund të përdorni dhe kontrolloni të dhënat që faqja e internetit mbledh dhe zgjedhjet e disponueshme për ju në lidhje me përdorimin e të dhënave tuaja. Ai gjithashtu do të kalojë mbi procedurat e sigurisë të vendosura në këtë faqe në internet që do të ndalojë së ekzistuari ndonjë keqpërdorim i të dhënave tuaja. Më në fund, do t'ju vlerësojë se si të korrigjoni pasaktësitë ose gabimet në informacion nëse duhet të ketë.

Duke përdorur këtë faqe në internet, ju pajtoheni me Politikën e Privatësisë dhe termat dhe kushtet e saj.


Mbledhja e informacionit, Përdorimi, dhe Ndarja

Informacioni i mbledhur nga kjo faqe në internet zotërohet vetëm nga ne. I vetmi informacion që mund të mbledhim ose që kemi qasje është ai që na ofrohet vullnetarisht nga përdoruesi përmes postës elektronike ose ndonjë forme tjetër të kontaktit të drejtpërdrejtë. Ky informacion nuk ndahet ose jepet me qira askujt nga ne. Informacioni i mbledhur nga ju përdoret vetëm për t'ju përgjigjur dhe për të përfunduar detyrën për të cilën na keni kontaktuar. Informacioni juaj nuk do të ndahet me asnjë palë të tretë jashtë organizatës sonë, përveç kur është e nevojshme ta bëni këtë në mënyrë që të përpunoni kërkesën tuaj.

Aksesi i përdoruesit dhe kontrolli mbi informacionin e tyre

Ju mund të na kontaktoni përmes adresës së postës elektronike të dhënë në faqen tonë të internetit në mënyrë që të zbuloni se çfarë të dhënash ka mbledhur faqja jonë në internet, nëse ka; për të na detyruar të ndryshojmë ose korrigjojmë ndonjë nga të dhënat tuaja për ju që kemi; të na kërkojë të fshijmë të gjitha të dhënat që faqja e internetit ka mbledhur nga ju; ose thjesht për të shprehur shqetësimet dhe pyetjet tuaja në lidhje me përdorimin që ne bëjmë të të dhënave që faqja jonë në internet mbledh nga ju. Ju gjithashtu keni zgjedhjen e heqjes dorë nga çdo kontakt i ardhshëm me ne.

Doganat dhe Mbrojtja Kufitare e SHBA (CBP) kërkon këtë informacion në mënyrë që Viza juaj ESTA për Shtetet e Bashkuara të mund të vendoset me një proces vendimmarrjeje të informuar mirë dhe që të mos ktheheni në momentin e hipjes ose në momentin e hyrjes në Shtetet e Bashkuara.

Siguri

Ne marrim të gjitha masat e sigurisë në mënyrë që të mbrojmë informacionin e mbledhur nga ju nga faqja e internetit. Çdo informacion i ndjeshëm, privat i paraqitur nga ju në faqen e internetit mbrohet si në internet ashtu edhe jashtë linje. Të gjitha informacionet delikate, për shembull, karta krediti ose të dhënat e kartës së debitit, na jepen në mënyrë të sigurt pas enkriptimit. Ikona e mbyllur e mbylljes në shfletuesin tuaj të internetit ose 'https' në fillim të URL-së është prova e së njëjtës. Kështu, enkriptimi na ndihmon të mbrojmë informacionin tuaj personal dhe të ndjeshëm në internet.

Në mënyrë të ngjashme, ne mbrojmë informacionin tuaj jashtë linje duke ju dhënë akses në çdo informacion që ju identifikon personalisht vetëm për të zgjedhur punonjësit që kanë nevojë për informacion në mënyrë që të kryejnë një punë që përpunon kërkesën tuaj. Kompjuterët dhe serverat në të cilët ruhet informacioni juaj janë gjithashtu të mbrojtur dhe të sigurt.

Përpunimi i kërkesës / porosisë suaj

Sipas termave dhe kushteve tona, ju jeni të mandatuar të na ofroni informacionin që nevojitet për të përpunuar kërkesën ose porosinë tuaj të bërë në faqen tonë të internetit. Kjo përfshin informacionin personal, të kontaktit, të udhëtimit dhe të bio-metrikës (për shembull, emrin tuaj të plotë, datën e lindjes, adresën, adresën e postës elektronike, informacionin e pasaportës, itinerarin e udhëtimit, etj.), Dhe gjithashtu informacione të tilla financiare si kartë krediti / debiti numrin dhe datën e skadimit të tyre, etj.

Ju duhet të na jepni këtë informacion ndërsa paraqisni një kërkesë për të aplikuar për Vizën Amerikane ESTA. Ky informacion nuk do të përdoret për ndonjë qëllim marketingu, por vetëm për të përmbushur porosinë tuaj. Nëse gjejmë ndonjë problem në të njëjtën gjë ose kemi nevojë për më shumë informacion nga ju, ne do të përdorim informacionin e kontaktit të siguruar nga ju për të kontaktuar me ju.

Cookies

Cookie është një skedar i vogël teksti ose pjesë e të dhënave që dërgohet nga një faqe në internet përmes shfletuesit të përdoruesit për tu ruajtur në kompjuterin e përdoruesit që mbledh informacione standarde të regjistrit, si dhe informacione mbi sjelljen e vizitorëve duke ndjekur shfletimin e përdoruesit dhe aktivitetin e faqes në internet. Ne përdorim cookies për të siguruar që faqja jonë e internetit funksionon në mënyrë efektive dhe pa probleme dhe për të përmirësuar përvojën e përdoruesit. Ekzistojnë dy lloje të cookies që përdoren nga kjo faqe në internet - cookie faqesh, e cila është thelbësore për përdorimin e përdoruesit të faqes së internetit dhe për përpunimin e faqes në internet të kërkesës së tyre dhe nuk lidhet në asnjë mënyrë me informacionin personal të përdoruesit; dhe cookie analitike, të cilat ndjekin përdoruesit dhe ndihmojnë në matjen e performancës së faqes në internet. Ju mund të hiqni dorë nga cookies për analitikë.


Modifikimi dhe ndryshimet në këtë Politikë të Privatësisë

Politika jonë ligjore, Kushtet dhe Kushtet tona, reagimi ynë ndaj legjislacionit qeveritar dhe faktorë të tjerë mund të na detyrojnë të bëjmë ndryshime në këtë Politikë të Privatësisë. Isshtë një dokument i gjallë dhe në ndryshim dhe ne mund të bëjmë ndryshime në këtë Politikë të Privatësisë dhe mund ose nuk mund t'ju njoftojë për ndryshimet në këtë politikë.

Ndryshimet e bëra në këtë politikë të privatësisë janë efektive menjëherë pas publikimit të këtij policie dhe ato hyjnë në fuqi menjëherë.

Theshtë përgjegjësi e përdoruesve që ai ose ajo është i informuar për këtë politikë të privatësisë. Kur jeni duke përfunduar Formulari i Aplikimit për Vizë ESTA në SHBA, ju kërkuam të pranoni Kushtet dhe Kushtet tona dhe Politikën tonë të Privatësisë. Ju po ju jepet mundësia të lexoni, rishikoni dhe na siguroni përshtypje të Politikës sonë të Intimitetit përpara paraqitjes së aplikacionit tuaj dhe pagesës tek ne.


Lidhjet

Çdo lidhje që përmban kjo faqe në uebfaqe të tjera duhet të klikohet nga përdoruesi sipas gjykimit të tij. Ne nuk jemi përgjegjës për politikën e privatësisë të faqeve të tjera dhe përdoruesit këshillohen të lexojnë vetë politikën e privatësisë së faqeve të tjera.

Mund të na arrini tek ne

Ne mund të kontaktohemi përmes tonave ndihmë tavolineMe Ne mirëpresim reagimet, sugjerimet, rekomandimet dhe fushat e përmirësimeve nga përdoruesit tanë. Ne mezi presim të përmirësojmë platformën tashmë më të mirë në botë për të aplikuar për Visa Online të SHBA.